ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Шановні науковці, співробітники, студенти! До вашої уваги проект сприяння академічній доброчесності в Україні - SAIUP

Проект сприяння академічній доброчесності в Україні (Strengthening Academic Integrity in Ukraine Project – SAIUP) – ініціатива, спрямована на системні зміни в українській вищій освіті: підвищення якості,  створення умов для реалізації найбільш обдарованих студентів, покращення іміджу українських університетів. 

Проект сприяння академічній доброчесності в Україні – SAIUP пропонує Вашій увазі рубрику: рубрику: Вебінари «Академічна доброчесність». Відтепер усі серії «Вебінарів SAIUP на дивані» зібрані в одному місці. Переходьте за покликанням, і Ви знайдете цінні практичні поради українських освітян та експертів, розгляд нормативно-правового забезпечення щодо аспектів якості освіти та академічної доброчесності, та зможете долучитися до обговорення важливих тем, що турбують академічну спільноту. 

Звертаємо Ващу увагу , що проєкт SAIUP також пропонує Вашій увазі: Серія Інфобюлетенів «Академічна доброчесність». Тут ви знайдете відповіді на найчастіші запитання щодо доброчесності у навчанні чи науковій діяльності. Infobulletin – це підбірка матеріалів для детального ознайомлення з різними аспектами забезпечення академічної доброчесності і плагіату.

Автор: Гончаренко Т.В. (27.10.2020)