ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Електронна бібліотека ХДАУ

Основним завданням наукової бібліотеки ХДАУ, є інформаційна підтримка навчального та наукового процесів в університеті, які нині все більш частіше здійснюються в дистанційному режимі та стають надзвичайно популярними. Бібліотечні фахівці приділяють значну увагу послугам, які можуть бути корисними викладачам, студентам та дослідникам. Для Вас, шановні користувачі, ми пропонуємо доступ до нашої цифрової колекції! 

Електронна бібліотека ХДАУ містить повні тексти таких видань:

-          авторефератів дисертацій 

-          довідників

-          монографій

-          навчальних посібників та підручників 

-          навчально-методичних матеріалів (методичних матеріалів до виконання лабораторних і практичних робіт, конспектів лекцій, робочих зошитів) 

-          збірників наукових праць 

-          матеріалів конференцій 

-          цінних і рідкісних видань з фонду Наукової бібліотеки ХДАУ, тощо. 

З повними текстами електронних документів можна ознайомитись та попрацювати у читальній залі Наукової бібліотеки (головний корп., 1 поверх) та отримати віддалено, скориставшись послугою електронної доставки документів.

Для цього за посиланням перевірте наявність документа в бібліографічній базі даних електронних документів ДВНЗ «ХДАУ», здійснивши пошук за автором, назвою, ключовим словом та ін..

Для замовлення електронної копії документа (фрагмента книги або статті) необхіднонадіслати лист на адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  із зазначенням теми «Електронна бібліотека».