ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Дарування книжок - гарна традиція користувачів, друзів і партнерів нашої бібліотеки!

Яка бібліотека найпривабливіша для користувачів? Звичайно ж, наповнена якісним книжковим фондом. Для цього існують різні джерела комплектування, одним із яких є література, прийнята в дар від наукових співробітників ДВНЗ «ХДАУ». Ми щиро вдячні  доцентам, канд. філол. н. О.М. Лебідь, Г.І  Бокшань, викладачам М.О. Камінській, С.В. Макухіної, Л.М. Дашевській та канд.. с.-г.н.  доценту кафедри генетики та розведення с.-г. тварин Н.С. Папакіної за подарунки, які обов'язково стануть корисними нашим читачам і в навчальному процесі, і при написанні наукових робіт та запрошуємо наших науковців приєднуватися до дарування книжок в рідну бібліотеку!

1. O.Lebіd Anatomy and Physiology of Animas: English for Specific Purposes (ESP): навчальний посібник на англійській мові Анатомія та фізіологія тварин/ O.Lebid, L.Dashevs’ka, N.Papakina.- Херсон:LAP LAMBERT Academic Publishing ,2019.- 164 c.- ISBN: 978-613-9-44448-9        

2. Словник-посібник для розвитку професійно-орієнтованої комунікативної компетенції студентів спеціальності «Геодезія та землеустрій»/ О.М.Лебедь, Г.І.Бокшаль, М.О.Камінська.,С.В.Макухіна.- Херсон: РВВ «Колос», 2019.-117с.

Для ознайомлення з примірниками запрошуємо до читальної зали головного корпусу на виставку «Книга — кращий подарунок».

Автор: Заїка К.О.