ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Попередній захист магістерських робіт спеціальності 194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології

05 грудня 2025 року відбувся попередній захист магістерських робіт спеціальності 194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології. На заході були присутні керівники магістерських робіт Волошин М.М., Кравченко В.І., Коваленко Р.Ю. та студенти.

Детальніше...

Передзахист магістерських робіт: студенти спеціальності 141 представили свої напрацювання

05 грудня 2025 року в Хдаеу на кафедрі гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії відбувся традиційний передзахист магістерських робіт здобувачів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Детальніше...

Активна позиція здобувачів Херсонського державного аграрно-економічного університету

Активна позиція сучасної молоді - це не просто прагнення бути почутими, а свідоме бажання впливати на зміни у суспільстві. 

 

 

Детальніше...

Сучасні тренди та виклики бджільництва: студентський науковий діалог

05 грудня 2025 року вшосте відбулась студентська навчально – предметна інтернет-конференція “Бджільництво-перспективна галузь”.

Детальніше...

Урок доброчесності від здобувача вищої освіти ОПП «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» для ліцеїстів КЗ «Ліцей «Лідер»

Щороку Офіс доброчесності НАЗК у рамках Тижня доброчесності (цього року - з 1 по 10 грудня 2025 р.) об’єднує школярів, здобувачів, викладачів та публічних службовців, аби говорити про цінності доброчесності й сприяти формуванню культури прозорості в Україні. 

Детальніше...

Здобувач ХДАЕУ презентував результати досліджень у сфері цифровізації аграрної галузі на Міжнародній науково-практичній конференції

4 грудня 2025 року здобувач вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» ХДАЕУ Олександр СПОТАР взяв участь у пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми землеробської галузі та шляхи їх вирішення»

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Професійно-педагогічна майстерність викладача економічних дисциплін»

3 грудня, згідно з графіком роботи, відбулося чергове засідання наукового гуртка «Професійно-педагогічна майстерність викладача економічних дисциплін».

Детальніше...

Культура матча: японські традиції та сучасні тренди гостинності

Матча давно стала символом японської культури, але серед українських шанувальників кави та чаю цей напій із глибокою історією та насиченим смаком поки що залишається маловідомим.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Значення короткочасного і довготривалого зберігання овочів та плодів у їх логістиці»

У логістиці овочів важливе місце займає короткочасне і довготривале зберігання, яке через створення запасів дає можливість управляти дистрибуцією. 

Детальніше...

Майбутню професію здобуваємо у Херсонському державному аграрно-економічному університеті!

«Майбутню професію здобуваємо у ХДАЕУ!» - саме з таким гаслом відбулася профорієнтаційна зустріч представників кафедри технологій виробництва та переробки сільськогосподарської продукції імені академіка В.Г. Пелиха доцентів Каращука Г.В. та Казанка О.О. із учнями 9-го класу Первомайської гімназії № 2 Первомайської міської ради Миколаївської області.

Детальніше...

З Днем Збройних Сил України.

Шановні захисники та захисниці України! Наукова бібліотека Херсонського державного аграрно-економічного університету щиро вітає вас із Днем Збройних Сил України.

Детальніше...

З Днем Святого Миколая!

Наукова бібліотека Херсонського державного аграрно-економічного університету щиро вітає усіх зі світлим і радісним святом - Днем Святого Миколая!

Детальніше...

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Комплексний кваліфікаційний іспит здобувачів першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання біолого-технологічного факультету

«ЗНАННЯ -  ДЛЯ СЕБЕ, ДОСЯГНЕННЯ - ДЛЯ КРАЇНИ» 

Червневий дайджест новин

біолого-технологічного факультету

24 червня 2020 року на біолого-технологічному факультеті відбувся Комплексний кваліфікаційний іспит здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня п’ятого року навчання денної форми освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та  освітньо-професійної програми  «Харчові технології» зі спеціальності 181 - «Харчові технології».

Склад Екзаменаційної комісії спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»:

Тетяна ТЕРПЕЦЬКА - директор Херсонського державного підприємства «Біологічна фабрика», голова Екзаменаційної комісії;

Наталія КОРБИЧ - к.с.-г.н., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва, заступник голови;

Ірина  БАЛАБАНОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, декан біолого-технологічного факультету;

Наталія ПАПАКІНА - к.с.-г.н., доцент кафедри генетики і розведення та розведення с.-г. тварин ім. В.П. Коваленка;

Сергій ПАНКЄЄВ - к.с.-г.н., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва.

 

Склад Екзаменаційної комісії спеціальності 181 - «Харчові технології»:

Оксана БАДЕНКО - директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат», голова Екзаменаційної комісії;

Наталія НОВІКОВА - к.с.-г.н., доцент, завідувач кафедри інженерії харчового виробництва, заступник голови;

Ірина  БАЛАБАНОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, декан біолого-технологічного факультету;

Надія ВОЄВОДА - к.т.н., старший викладач кафедри інженерії харчового виробництва;

Ірина РЯПОЛОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри інженерії харчового виробництва.

Здобувачі вищої освіти проходили комплексну перевірку знань з теоретичної  та практичної частини усіх навчальних дисциплін. Під час виконання, як теоретичних так і практичних завдань здобувачі проявили відмінні знання зі своєї спеціальності. 

Запрошуємо випускників першого (бакалаврського) рівня  до навчання в магістратурі за освітньо-професійними програмами «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»  та  «Харчові технології».

Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (24.06.2020)