ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Освіта в польових умовах де ХДАЕУ та TRAVELITE AGRO UKRAINE |WRRU відкривають новий формат практики

Що буде, якщо об’єднати аграрну науку, міжнародний досвід і реальні фермерські поля?

 

 

Детальніше...

Викладачі ХДАЕУ успішно стали Сертифікованими Сільськогосподарськими Дорадниками

Розвиток сільського господарства неможливий без людей, які постійно навчаються, діляться досвідом і підтримують аграріїв у реальних умовах. 

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

Нові статті науковців ХДАЕУ, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS

Детальніше...

Фахове переодчне видання «Тваринництво та технології харчових продуктів»

Пропонуємо ознайомитись з короткими відомостями про фахові періодичні видання (категорії А, Б) за напрямками підготовки у Херсонському державному аграрно-економічному університеті.

 

 

Детальніше...

Наукова бібліотека ХДАЕУ - серед учасників всеукраїнського проєкту «Здорові бібліотеки»

Із-поміж бібліотек Херсонщини Наукова бібліотека ХДАЕУ стала єдиною освітянською установою, яка долучилась та успішно пройшла відбір до другої фази Всеукраїнського проєкту «Здорові бібліотеки». 

Детальніше...

Готельно-ресторанний і туристичний бізнес зблизька: практика з історією, смаком і сучасними рішеннями

Студенти 3 курсу спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм захистили звіти з  комплексної виробничої практики з фаху. Вона стала справжнім зануренням у світ культури, сервісу, туризму та гастрономії.

Детальніше...

Наукові досягнення викладачів Університету

Вітаємо наших науковців з отриманням патентів на корисні моделі, що свідчить про визнання ваших інновації на рівні законодавства. 

 

 

 

Детальніше...

Здобувачка 017 Спеціальності Вікторія Ісаєва Триразова Чемпіонка Європи З Грепплінгу!

Для більшості здобувачів вищої освіти, після складання літньої заліково-екзаменаційної сесії, настає період відпочинку та канікул. Проте зовсім інші завдання стоять перед здобувачами вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт. Тренувальний та змагальний процес в спорті майже не припиняється, а продовжується, не дивлячись на літній період.

Детальніше...

Участь Співробітників Наукової Бібліотеки ХДАЕУ В Наукових Програмах

Співробітники Наукової бібліотеки ХДАЕУ, в.о. директора НБ ХДАЕУ Світлана ЛЮБИМЕНКО та заввідділом Оксана ТОКОВИЛО прийняли участь в експертній дискусії «Доброчесність і наукова комунікація в цифрову епоху». 

Детальніше...

Засідання Вченої ради

26 червня 2025 року відбулося чергове засідання Вченої ради, яке стало майданчиком для ухвалення важливих рішень щодо освітньої, наукової та організаційної діяльності університету.

Детальніше...

Захист, що наближає до мрії: здобувачі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа стали бакалаврами!

Червень став місяцем завершення важливого етапу в  житті здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Вони пройшли непростий, але надзвичайно важливий шлях:

Детальніше...

Формування наукового потенціалу: на економічному факультеті відбувся міжкафедральний науковий семінар із звітування аспірантів

У Херсонському державному аграрно-економічному університеті на економічному факультеті відбувся міжкафедральний науковий семінар, присвячений звітуванню здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти – доктор філософії – щодо виконання ними індивідуального плану підготовки за освітньою та науковою траєкторією.

Детальніше...

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Комплексний кваліфікаційний іспит здобувачів першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання біолого-технологічного факультету

«ЗНАННЯ -  ДЛЯ СЕБЕ, ДОСЯГНЕННЯ - ДЛЯ КРАЇНИ» 

Червневий дайджест новин

біолого-технологічного факультету

24 червня 2020 року на біолого-технологічному факультеті відбувся Комплексний кваліфікаційний іспит здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня п’ятого року навчання денної форми освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та  освітньо-професійної програми  «Харчові технології» зі спеціальності 181 - «Харчові технології».

Склад Екзаменаційної комісії спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»:

Тетяна ТЕРПЕЦЬКА - директор Херсонського державного підприємства «Біологічна фабрика», голова Екзаменаційної комісії;

Наталія КОРБИЧ - к.с.-г.н., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва, заступник голови;

Ірина  БАЛАБАНОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, декан біолого-технологічного факультету;

Наталія ПАПАКІНА - к.с.-г.н., доцент кафедри генетики і розведення та розведення с.-г. тварин ім. В.П. Коваленка;

Сергій ПАНКЄЄВ - к.с.-г.н., доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва.

 

Склад Екзаменаційної комісії спеціальності 181 - «Харчові технології»:

Оксана БАДЕНКО - директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат», голова Екзаменаційної комісії;

Наталія НОВІКОВА - к.с.-г.н., доцент, завідувач кафедри інженерії харчового виробництва, заступник голови;

Ірина  БАЛАБАНОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, декан біолого-технологічного факультету;

Надія ВОЄВОДА - к.т.н., старший викладач кафедри інженерії харчового виробництва;

Ірина РЯПОЛОВА - к.с.-г.н., доцент кафедри інженерії харчового виробництва.

Здобувачі вищої освіти проходили комплексну перевірку знань з теоретичної  та практичної частини усіх навчальних дисциплін. Під час виконання, як теоретичних так і практичних завдань здобувачі проявили відмінні знання зі своєї спеціальності. 

Запрошуємо випускників першого (бакалаврського) рівня  до навчання в магістратурі за освітньо-професійними програмами «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»  та  «Харчові технології».

Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (24.06.2020)