ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Участь НПП кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії в Міжнародній конференції

16-17 квітня 2024 року співробітники кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії доценти Волошин М.М. та Ладичук Д.О. прийняли участь в III Міжнародній науково-практичній конференції «Green construction» («Зелене будівництво»).

Детальніше...

«Чумацькими шляхами: подорож на лівий берег Херсонщині напередодні російського вторгнення»

Зустріч із заслуженим діячом польської культури, головою товариства поляків Кіровоградщини «Полонія», лауреатом обласної премії ім.Якова Паученка, геральдистом, музикознавцем, директором Кропивницького музею музичної культури ім.Кароля Шимановського паном Олександром Полячком – «Чумацькими шляхами: подорож на лівий берег Херсонщині напередодні російського вторгнення».

Детальніше...

Нові партнери – більше можливостей для здобувачів ХДАЕУ

15 квітня 2024 року ХДАЕУ підписав договори про співпрацю та договори про співробітництво щодо організації дуальної форми здобуття вищої освіти з ТОВ «Буд-Контроль» і ПП «Кіровоградбудпроект».

 

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS

Детальніше...

Профорієнтаційний марафон триває. Бесіда «Родзинки навчання у Херсонському державному аграрно-економічному університеті»

Викладач кафедри соціальних та поведінкових наук економічного факультету Олена Шаумян 16 квітня 2024 року провела профорієнтаційні зустрічі із учнями 11-х класів у Созонівському ліцеї Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району.

Детальніше...

Профорієнтаційна онлайн - зустріч з учнями Херсонського НВК «Дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови І ступеня – гімназія» №56 Херсонської міської ради

15 квітня 2024 року відбулась онлайн-зустріч доцента кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Віктора ЛИТВИНЕНКА із учнями випускного 11 класу Херсонського НВК «Дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови І ступеня – гімназія» №56 Херсонської міської ради.

Детальніше...

Онлайн-квест «Я. Закон. Держава» від кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук

З 1 по 5 квітня за ініціативи кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук відбувся онлайн-квест «Я. Закон. Держава» для учнів 9-11 класів, участь у якому дозволила школярам поринути в цікавий світ управління та права й отримати грамоти та цінні призи.

Детальніше...

Спільне засідання студентських наукових гуртків «Фінансист» та «Креативна економіка»

У квітні 2024 року було проведено спільне засідання студентських наукових гуртків «Фінансист» та «Креативна економіка».

 

 

Детальніше...

Участь здобувачів економічного факультету у Всеукраїнській науково-практичній конференції

28-29 березня 2024 року відбулась VIІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством».

Детальніше...

Продовжуємо серію гостьових лекцій від KPMG Хочеш дізнатися tips&tricks щодо формування фінансової звітності та аналізу?

«Фінансова звітність та аналіз. Бухгалтерський облік» за такою темою 12 квітня 2024р. для здобувачів освітніх програм кафедри підприємництва, обліку та фінансів, а також всіх зацікавлених здобувачів та колег економічного факультету, була проведена лекція-диспут.

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS

Детальніше...

Спільна участь магістрів та НПП спеціальності 194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології у вебінарі

12 квітня 2024 року здобувачі другого (магістерського) рівня освіти та викладачі кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії прийняли активну участь у черговому вебінарі з циклу Ukraine Series: War and Ukraine’s Rivers, Wetlands and Seas.

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Привітання з професійним святом співробітників Наукової бібліотеки

2 жовтня 2018 року проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності ХДАУ, професор Аверчев О.В. привітав співробітників Наукової бібліотеки з професійним святом. Наголосивши: «Що без бібліотеки - неможливо уявити розвиток освіти, науки, культури, життя будь-якої розвиненої країни. Саме вони є інформаційною основою високорозвиненого суспільства. Бібліотека завжди була і залишається сховищем пам’яток писемності, а її служителі - вірними зберігачами духовних досягнень поколінь!».

 

 

 

Автор: начальник відділу ІПКП ДВНЗ «ХДАУ» Барсук Ю.В.