ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засновники школи

Танклевська Наталія Станіславівна

доктор економічних наук, професор,

завідувач кафедри економіки та фінансів

Херсонський державний аграрно-економічний університет,

член Правління  Херсонської філії спілки економістів України, член Всеукраїнського конгресу вчених економістів-аграрників, є головою журі обласного туру Малої академії наук України

Профіль Google scholar

Ідентифікатор автора Web of Science

Народилась в м. Херсон 19.06.1974 р., з відзнакою закінчила Херсонський сільськогосподарський інститут ім. О.Д. Цюрупи, за спеціальністю «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності» у 1996 році. З 1996 року працювала   викладачем   кафедри  обліку  і  аудиту, а   з  2000 р. очолила кафедру фінансів Херсонського державного аграрного університету; в 1998 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.01.01 – розміщення продуктивних сил і регіональна економіка на тему: «Основні напрями підвищення ефективності розвитку і розміщення плодоовочеконсервної промисловості Херсонської області в умовах ринкових відносин» (науковий керівник кандидатської дисертації д.е.н., професор Л.О. Мармуль); у 2011 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит на тему: «Фінансова політика розвитку сільського господарства України: теорія, методологія, практика» (науковий консультант чл.-кор. НААНУ, д.е.н., професор П.А. Лайко) в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Під керівництвом Н.С. Танклевської захищено  3 докторські та 7 кандидатських дисертацій; здійснюється керівництво 5 аспірантами.

Нагороди: Почесна грамота Херсонської обласної державної адміністрації, Почесна грамота Херсонської обласної ради, Подяка Міністерства освіти і науки України, грамота Міністерства аграрної політики та продовольства України.