ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День відкритих дверей

На гостей, які завітали до ХДАУ, у холі головного навчального корпусу чекали унікальні розробки, презентації та відеоролики кафедр університету. Кожен факультет демонстрував свої надбання, а випускові кафедри доводили важливість здобуття тієї чи іншої спеціальності.
Відвідувачів привітало керівництво Херсонського державного аграрного університету в особі першого проректора, професора Морозова В.В. Він розповів про здобутки та перспективи університету, міжнародні проекти, які відкривають широке коло можливостей для студентів, стажування за кордоном, працевлаштування випускників.
Із інформаційною доповіддю щодо особливостей та умов прийому до Херсонського державного аграрного університету виступив відповідальний секретар приймальної комісії Кирилов Ю.Є. Він висвітлив актуальні питання вступної кампанії 2014 року, презентував нові можливості підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання, що функціонують в університеті.

 

Агрономічний факультет

 


Біолого-технологічний факультет

 

Факультет рибного господарства та природокористування

 

 


Економічний факультет

 


Факультет водного господарства, будівництва та землевпорядкування


Знайомство абітурієнтів з науково-педагогічним колективом та кафедрами ДВНЗ «ХДАУ»

 


Виступ керівництва Херсонського державного аграрного університету в особі першого проректора, професора Морозова В.В., відповідального секретаря приймальної комісії Кирилова Ю.Є., проректора з соціально-економічних питань, доцента Губи М.І.


Учасники концерту творчих колективів ДВНЗ «ХДАУ»