ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч зі старшокласниками та викладачами Нововоронцовського району

 
Під час зустрічі представники університету надавали загальну інформацію про університет, наголошували на престижності отримання диплому саме нашого Університету. Гончарова А.І. детально зупинялась на необхідності майбутніх абітурієнтів якісно підготуватись до складання зовнішнього незалежного оцінювання і можливостях університету, які допоможуть сьогоднішнім старшокласникам краще засвоїти матеріал шкільної програми та в подальшому стати студентом ДВНЗ «ХДАУ». Для цього їм було запропоновано навчання на підготовчих курсах, які тривають до травня і дають ґрунтовні знання та психологічно адаптують дітей до навчання у вищому навчальному закладі.

Старшокласники мали можливість поставити свої запитання та отримати на них вичерпні відповіді. Учнів цікавили напрями підготовки, наявність гуртожитків, перспективи працевлаштування тощо.
У рамках даної зустрічі відбувся семінар для вчителів біології по тематикам МАНівських робіт. Організував даний навчально-пізнавальний захід декан агрономічного факультету Мринський Іван Миколайович.
 

Результати такої форми профорієнтаційної роботи очевидні – збільшення контингенту слухачів очно-заочної форми навчання підготовчих курсів. А як показує практика – більша частина слухачів курсів стає студентами саме нашого університету.