ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ХІІІ Міжрегіональна виставка-ярмарок «Книжковий салон. Абітурієнт 2014»

 

 

 

  
Вищі навчальні заклади міста Херсон, що пропонують свої послуги на ринку української освіти, ознайомили учнів випускних класів з новими технологіями та методами в галузі освіти – з метою допомогти їм визначитися з майбутньою професією. Не меншу актуальність виставка має і для учнів професійно-технічних училищ, ліцеїв та коледжів, які планують в майбутньому продовжити навчання та здобути вищу освіту.
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» підготував експозицію, на якій було представлено спеціальності та висвітлено вимоги до абітурієнтів, продемонстрував свої досягнення, надав інформацію щодо форм навчання і навчально-виховної бази.
    
Створити умови для того, щоб молодь Херсонщини змогла реалізувати свій потенціал, отримати цінні знання та вміння, та використати їх на благо рідного міста – така мета цього заходу.
Успіхи школярів у навчанні гідно оцінять вищі навчальні заклади, зокрема – ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», де науковий потенціал освічених педагогів забезпечує високий рівень підготовки затребуваних на ринку праці фахівців, а міжнародна співпраця сприяє здобуттю знань, позитивного досвіду та спілкуванню зі студентами різних країн світу.