ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

15-а конференція наукового гуртка «Технолог»

 


Місце проведення конференції (лекційна аудиторія 123)

Це була ювілейна 15-а конференція наукового гуртка «Технолог». На конференції прийняли участь більше 50 учасників студентів агрономічного та біолого-технологічного факультетів.
Конференція відрізнялася цікавими доповідями з демонстрацією наглядних матеріалів та експериментальних даних. Всі учасники та присутні отримали масу задоволення, а головне досвід виступів перед аудиторією. Студенти-конкурсанти отримали подяки та цікаві призи за участь у конференції.
Переможцями на біолого-технологічному факультеті стали: 1 місце – студент 3 курсу 3 групи Марченко М. (керівник доцент Чернищов І.В.), 2 місце – студентка 3 курсу 3 групи Москвічова М. (керівник асистент Родіонов Є.О.) та 3 місце зайняли студенти: Петренко А. і Никитюк Я. (керівник доцент Чернищов І.В.). Переможці отримали медалі та грамоти.

Учасники конференції та присутні студенти агрономічного та біолого-технологічного факультетів

Наглядні матеріали


Доповідає студент 6 курсу ОКР «Магістр» - Цуркановський Павло.
Тема доповіді: Бекон – найбільш якісний продукт із свинини

Дуже актуальна доповідь студентки 3 курсу 2 групи Міхєєвої М.
Тема доповіді: Різновиди упаковок для молочної промисловості

Студентка 3 курсу 3 групи Москвічова М. наглядно продемонструвала як можна визначити деякі домішки в молоці

Цікава доповідь студентки 2 курсу 3 групи Лаврухіної Л. на тему «Опасные пищевые добавки»

 

Переможець на біолого-технологічному факультеті Марченко М. з доповіддю «Історія виникнення варених ковбас та сосисок та оцінка їх якості методом HOLL-тесту»


Студентки 3 курсу 3 групи – Петренко О., Никитюк Я. з доповіддю та наглядними матеріалами: «Фальсифікація ковбасних виробів»

За результатами доповідей були визначені наступні номінації: «Краща наукова доповідь»; «Краща наукова доповідь з результатами експериментальних даних», «Краща наукова доповідь з актуальною тематикою», «Краща наукова доповідь з реферативної тематики», «Краща наукова доповідь з ораторською майстерністю», «Краща наукова доповідь з використанням мультимедійної програми», «Краща наукова доповідь з використанням наглядного матеріалу оригіналу», «Краща оригінальна наукова доповідь», «Краща презентація наукової доповіді».

Нагородження учасників та переможців


Міхєєва Марина

Балута Євген

Клименко Діна

Лісанов Віктор

Юрченко Євген

Никитюк Яна, Петренко Альона

Марченко Микола

Дякуємо учасникам за активну участь та бажаємо нових цікавих доповідей та перемог.