ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота кафедри землеустрою, геодезії та кадастру

14 вересня 2023 року в.о. завідувача кафедри Наталія ЛАВРЕНКО, провела on-line профорієнтаційну зустріч з одинадцятикласниками Херсонської багатопрофільної гімназії №20 імені Бориса Лавреньова

Учнів було ознайомлено з переліком факультетів та кафедр Університету, навчаючись на яких, можна отримати ту чи іншу спеціальність, а також як зорієнтуватися на офіційному сайті ХДАЕУ, щоб отримати потрібну інформацію.

Наталія ЛАВРЕНКО, надала інформацію про підготовчі курси з підготовки до ЗНО/НМТ, які будуть проводитись на базі Університету з жовтня місяця та запросила учнів до відвідування цих курсів.

Учнівська молодь із зацікавленням слухала про особливості спеціальностей та зокрема про спеціальність 193 Геодезія та землеустрій, види діяльності  землевпорядників, геодезистів і спеціалістів оцінювачів та про те, в яких галузях народного господарства, установах та підприємствах можна працювати, отримавши дану спеціальність.

Дякуємо за організацію та можливість проведення заходу адміністрації гімназії та фахівцю відділу довузівської підготовки ХДАЕУ, Оксані РОМАНОВІЙ.

Бажаємо майбутнім випускникам успішно закінчити навчання, визначитися із обранням майбутньої професії та чекаємо потенційних абітурієнтів у стінах Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Автор: Шаталова Ж.О.