ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Академічна мобільність: відкрийте світ з Херсонським державним аграрно-економічним університетом

Академічна мобільність - це важливий аспект сучасної освіти, який дозволяє студентам розширити свої знання, відкрити нові горизонти і побачити світ, навчаючись в різних вищих навчальних закладах. Херсонський державний аграрно-економічний університет дбає про розвиток своїх студентів і надає їм можливість взяти участь в академічній мобільності, сприяючи їхньому активному навчанню та саморозвитку.

Міжнародна співпраця в галузі освіти завжди сприяє розвитку студентської громадськості і збагачує академічний досвід. У цьому контексті, представники Херсонського державного аграрно-економічного університету (ХДАЕУ) – координатор проєкту, завідувач кафедри землеробства, професор Олександр Аверчев, начальник навчально-методичного відділу, доцент Олена Кан, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи, туризму й іноземних мов, доцент Катерина Нікітенко та завідувач кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій, доцент Ганна Жосан зустрілися з координатором проєкту, проректором з міжнародної діяльності WSHIU Akademia Nauk Stosowanych w Poznaniu (Вищу школу наук прикладних у Познані) доктором Пауліною Колісніченко для обговорення можливостей академічної мобільності студентів обох університетів.

ХДАЕУ завжди прагне підтримувати міжнародні стосунки та створювати нові можливості для своїх студентів. Зустріч з представниками WSHIU була важливим кроком у реалізації цієї мети.

На зустрічі були обговорені такі питання:

  • Обмін студентами: Представники університетів домовилися про можливість обміну студентами між навчальними закладами. Що дозволить студентам набувати досвіду та знань у різних академічних середовищах.
  • Спільні програми: розглянули можливість розробки спільних академічних програм та проектів, які дозволять студентам отримувати ступінь від обох університетів.
  • Мовні курси та підготовка: Університети домовилися про надання можливості студентам вивчати іноземні мови та підготовчі програми для успішного навчання в іншому навчальному закладі.
  • Наукова співпраця: Зустріч також відкрила двері для подальшої наукової співпраці між двома університетами в таких галузях, як сільське господарство, економіка та науки прикладні.

Представники ХДАЕУ висловили свою вдячність за гостинність та інтерес до співпраці з WSHIU Akademia Nauk Stosowanych w Poznaniu та надію на подальший розвиток цього партнерства.

Ця зустріч свідчить про зацікавленість університетів у співпраці та покращенні якості освіти. Віримо, що ця співпраця відкриє перед студентами нові горизонти і стане джерелом незабутніх вражень та можливостей для їхнього особистого та професійного розвитку.