ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь кафедри економіки та фінансів у Міжнародній науково-практичній конференції "СТАЛИЙ ЛАНЦЮГ ХАРЧУВАННЯ ТА БЕЗПЕКА КРІЗЬ НАУКУ, ЗНАННЯ ТА БІЗНЕС"

Науково-практичні конференції є важливою складовою розвитку науки, а безпосередня участь дає можливість обговорювати досягнення та перспективи вирішення наявних проблем під час спілкування науковців, практиків та представників бізнесу. Так, 18 травня представники кафедри економіки та фінансів прийняли участь у Міжнародній науково-практичній конференції "СТАЛИЙ ЛАНЦЮГ ХАРЧУВАННЯ ТА БЕЗПЕКА КРІЗЬ НАУКУ, ЗНАННЯ ТА БІЗНЕС". На конференції зібралися науковці, фахівці та представники бізнесу з різних країн, з метою обговорення актуальних тем і викликів пов'язаних зі сталим ланцюгом постачання харчових продуктів і забезпеченням їхньої безпеки.

На конференції виступила доцент кафедри економіки та фінансів Алла Карнаушенко з доповіддю «РОЛЬ ТЕХНОЛОГІЇ БЛОКЧЕЙН В УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ», в якій наголошувалось на можливості використання технології блокчейн у сфері харчової промисловості та її перевагах як для споживачів, так і для виробників продуктів харчування. Адже, за рахунок незмінності внесеної інформації в блоки, технологія блокчейн дає можливість споживачам відстежувати шлях продукту від виробника до полиць супермаркетів.

Учасники конференції активно обговорювали питання продовольчої безпеки в світі, інноваційні технології, харчову безпеку та відповідальне споживання. 

Дякуємо організаторам Міжнародної науково-практичної конференції за можливість прийняти участь у такому важливому заході!