ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Запрошуємо взяти безкоштовну участь у Міжнародному науково-практичному вебінарі «ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ З ІНТЕГРАЦІЄЮ В ЄВРОПЕЙСЬКУ ОСВІТУ»

Запрошуємо взяти безкоштовну участь у Міжнародному науково-практичному вебінарі «ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ З ІНТЕГРАЦІЄЮ В ЄВРОПЕЙСЬКУ ОСВІТУ» для науково-педагогічних, педагогічних працівників, аспірантів, докторантів, студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти, який відбудеться 18 квітня 2023 року о 14.00 за українським часом на базі Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі, Республіка Польща спільно з Херсонським державним аграрно-економічним університетом, ННЦ "Інститут післядипломної освіти та дорадництва".

Мова семінару українська, англійська, польська.

Публікація тез є обов'зковою для отримання сертифікату на 6 год. (0,2 кредити ЕСТS) підвищення кваліфікації. По завершенню вебінару, Вам буде надісланий безкоштовний сертифікат, що підтверджує Вашу участь. Якщо ви плануєте виступ, прохання презентацію і тези доповіді надіслайти до 17.04.2023р. включно на ел. пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Реєстрація на вебінар за посиланням: http://surl.li/gdtui