ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота у Білозерському ліцеї №1 ім. О.Я. Печерського

ХДАЕУ багато років плідно співпрацює з навчальним закладом Білозерським ліцеєм № 1 ім. О.Я. Печерського. В арсеналі спільної роботи і Дні відкритих дверей, і святкові заходи на День вишиванки і День українського козацтва та захисника України, і спортивні змагання. В нелегкі часи для України та Херсонської області, в умовах обмеженого енергопостачання і зв’язку співпраця продовжується і сьогодні у профорієнтаційних зустрічах online для учнів старших класів.

1 лютого 2023 р. відбулася профорієнтаційна зустріч учнів Білозерського наукового ліцею ім. О.Я. Печерського з викладачами кафедри землеробства Аверчевим О.В. та загальноекономічної підготовки Аверчевою Н.О.

Були широко висвітлені переваги навчання в нашому університеті, інноваційні напрями наукових досліджень, можливості майбутньої роботи в кращих підприємствах області, діючі програми дуальної освіти та міжнародної академічної мобільності.

Учнів детально ознайомили із сайтом ХДАЕУ, спеціальностями, які відкриті на кожному факультеті, акцентували увагу на традиційних на нових напрямах підготовки, умовах вступної компанії.

Викликали інтерес в учнів підготовчі курси до ЗНО, які організовано з метою покращення рівня знань майбутніх абітурієнтів, якісного написання мотиваційних листів. Виявилися актуальними питання практичної підготовки в університеті, пільгових умов вступу на спеціальності, яким надається особлива державна підтримка, консультацій приймальної комісії щодо вступу до ЗВО.

Дякуємо за організаційну підтримку заучу Романовській Аліні Миколаївні та керівництву ліцею.

Автор: Наталія АВЕРЧЕВА, 01.02.2023 р.