ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студенти сказали «Евріка!» на початку нового семестру.

В останній день січня місяця на кафедрі землеробства відбулось засідання наукового гуртка «Землероб» у форматі Зум-конференції. По традиції, розпочав засідання гуртка доцент кафедри кандидат с.-г. наук, доцент Минкін М.В. Він привітав учасників нашої конференції з початком нового 2023 року, висловив надію, що в найближчому часі наші зустрічі будуть відбуватися в аудиторіях університету. Крім цього, виступаючий відмітив цілеспрямованість наших студентів, які підготували доповіді та зробили презентації до них.

Першим зробив доповідь Березан Євгеній – здобувач другого (магістерського) рівня першого року навчання на тему: «Адаптивні технології вирощування с.-г. культур в умовах змін клімату», де науковим керівником виступив д. с.-г. н, професор Аверчев О.В. Доповідач присвятив свою доповідь технологіям вирощування таких культур, як сорго і просо.

Другою виступила Сливар Надія, також здобувач другого (магістерського) рівня першого року навчання з доповіддю на тему: «Люцерна як біологічний меліорант», де науковим керівником виступив к. с.-г. н, доцент Минкін М.В. Доповідач присвятила свою доповідь проблемам засолення зрошуваних ґрунтів і використання посівів люцерни, як одного з заходів покращення якостей ґрунту на поливних землях.

Науково-педагогічні співробітники нашої кафедри подякували студентам за змістовні доповіді та побажали їм подальших успіхів на науковій стезі.

Доцент кафедри землеробства Шепель А.В.