ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційний захід. Про університет, НМТ, підготовчі курси та багато іншого.

Не дивлячись на нелегкі для країни часи життя триває, віра не згасає, а плани на щасливе та успішне майбутнє будуються. Так зробити правильний крок у напрямку до своєї мрії та зорієнтуватися у виборі вищого навчального закладу допомогли учням одинадцятих класів Ольгівського наукового ліцею інтернату та Високопільського ліцею Херсонської обласної ради науково-педагогічні працівники кафедр землеробства, загальноекономічної підготовки, менеджменту та інформаційних технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету Аверчев Олександр Володимирович, Аверчева Наталія Олександрівна, Жосан Ганна Володимирівна та Алєщенко Людмила Олександрівна.

На зустрічі представники ХДАЕУ ознайомили потенційних абітурієнтів з історією закладу, різноманітністю факультетів і широким вибором спеціальностей, особливостями вступної компанії та перевагами, які надають підготовчі курси ХДАЕУ до національних мультипредметних тестів.

Захід пройшов в теплій, дружній атмосфері, учням було надано всю інформацію та контактні номери телефонів для консультацій з питань, які їх зацікавили. Дякуємо адміністрації ЗСО та класним керівникам за допомогу в організації зустрічі та активній участі в ній учнів. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!