ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Шановні студенти! Щиро вітаємо Вас зі святом – Міжнародним Днем студента!

Дорогі студенти Аграрно-економічного університету! Щиро вітаємо вас зі святом – Міжнародним днем студента!

17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це – Міжнародний День студента. Це свято зближує та об’єднує молодих людей, бо це, насамперед, день студентської солідарності. Міжнародний день студента – це свято патріотизму.

Студентські роки – це період професійного становлення, усвідомлення свого призначення, формування підґрунтя для подальшого життя, творчого пошуку власних шляхів. Знання, уміння, навички, здобуті впродовж навчання, є запорукою компетентності, професіоналізму і власної конкурентоспроможності.

Навчання – це перший ступінь становлення вас як професіоналів. Вчіться самостійно приймати рішення. Ви вже зробили важливий крок, обравши майбутню спеціальність і кращий навчальний заклад півдня України. Тепер належить отримати знання, щоб потім з успіхом застосовувати їх на практиці.

Ви – нове покоління, народжене вже в незалежній державі Україні і проникнуте відчуттям власної гідності, патріотизму, вільнодумства, справедливості, відкритості до світу.

Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить наше майбутнє, бо ви самі і є майбутнім держави.

То ж навчайтеся, творіть, перемагайте, спрямовуйте свої інтелектуальні здобутки на розбудову нашої рідної України! Зі святом!

Від усієї душі зичимо вам МИРУ у сильній і єдиній Україні!

Слава Україні!