ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наукова бібліотека ХДАЕУ інформує!

Міністерство освіти і науки України оголосило щорічний конкурс проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених

Проєкти для участі у конкурсі подаються до 1 грудня 2022 року ректорами закладів вищої освіти та директорами наукових установ, які ухвалять рішення про участь у Конкурсі, далі їх надають на розгляд до директорату науки та інновацій для подальшого проходження наукової і науково-технічної експертизи.

Участь у Конкурсі можуть брати молоді вчені, які працюють або навчаються в університетах чи наукових установах, підпорядкованих МОН України. Керівником повинен бути науково-педагогічний (науковий) працівник, який працює (навчається) у закладі вищої освіти, науковій установі та на момент подання проєкту на Конкурс відповідає таким вимогам: кандидат наук (віком до 35 років включно) або доктор наук (віком до 40 років включно).

До основного складу виконавців проєкту можуть входити особи, які є молодими вченими відповідно до Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність.

Докладніше про конкурс за посиланням: bit.ly/3ElbXec

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ (15.11.2022).