ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відкриття XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

9 листопада, у День української писемності та мови, у Херсонському державному аграрно-економічному університеті відбулося відкриття XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Конкурс проводиться на виконання указів Президента України «Про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика» та «Про деякі заходи щодо піднесення ролі української мови». Метою конкурсу є сприяння утвердженню статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу.

Традиційно, здобувачі факультету архітектури та будівництва, економічного, агрономічного, біолого-технологічного факультету і факультету рибного господарства та природокористування долучилися до цього заходу. Адже кожного року представники Аграрно-економічного університету демонструють високий рівень підготовки.

Здобувачі щорічно посідають призові місця на цьому Міжнародному мовному конкурсі. Впевнені, що цей рік не буде винятком! Бажаємо успіху знавцям української мови!