ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів факультету архітектури та будівництва

З метою урахування сучасних вимог ринку праці та потреб здобувачів вищої освіти у формуванні індивідуальної освітньої траєкторії були сформовані каталоги вибіркових дисциплін та винесені на обговорення представниками студентської спільноти і ради роботодавців протягом жовтня 2022 року. На факультету архітектурі та будівництва в цей час відбулась зустріч деканату факультету та здобувачів.

В діалоговому режимі представники деканату обговорили особливості формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів факультету, які мають право посилювати фахові компетентності та програмні результати навчання шляхом обрання дисциплін вільного вибору. Відповідно до положення ХДАЕУ «Про вибіркові дисципліни» http://surl.li/bjykr в навчальних планах та освітніх програмах факультету освітні вибіркові компоненти становлять – не менше 25 % загального обсягу освітньої програми.

Обговорили актуальність на сьогоднішній час проведення анкетування здобувачів, щоб врахувати  побажання щодо покращення каталогу вибіркових дисциплін та процесу організації процедури вибору дисциплін http://surl.li/dqpxq

Автор: в.о. декана факультету архітектури та будівництва Наталія Дудяк