ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч із практикуючим психологом на факультеті архітектури та будівництва

19 вересня 2022 року  була проведена зустріч на тему: «Травма свідка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського)  рівня спеціальностей: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 194  Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології, 192 Будівництво та цивільна інженерія, 193 Геодезія та землеустрій, 191 Архітектура та містобудування, 022 Дизайн середовища із  практикуючим психологом Херсонського державного аграрно-економічного університету – Яніною ПОЛЯНСЬКОЮ.

Лектор детально охарактеризувала такі питання, як: Ознаки «травми свідка», та як їх розпізнати;  Методи боротьби з надмірною тривогою після перегляду новин та публікацій в інтернеті; Як не впадати в ступор та знайти сили пережити побачене? Важливість бути ефективним студентом! Питання волонтерства. Як допомагати країні? Важливість бути відповідальними за «Зону свого впливу» навчання, роботу, сім’ю.

Під час зустрічі, здобувачі вищої освіти, мали можливість засвоїти фази реакцій на стрес, техніки самодопомоги, шляхи подолання стресу.

Такі просвітницькі заходи сприяють протистоянню активізувати процес ставлення здобувачів вищої освіти ХДАЕУ до умов сьогодення та знижують почуття тривоги, емоційної напруги та налагодження навчального процесу.

Психологічно проінформовані! Психологічно обізнані! Психологічно освічені!

 

Автор: Тетяна МАЦІЄВИЧ (20.09.22)