ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання ректорату

12 травня 2022 року під головуванням в. о. ректора Юрія Кирилова відбулося засідання ректорату присвячене поточній діяльності університету та плануванню роботи в умовах воєнного стану.

Обговорено особливості організації роботи університету та організації  освітнього процесу в умовах воєнного стану та завершення 2021-2022 навчального року. Визначено плани щодо профорієнтаційної роботи та проведення вступної кампанії у 2022 році.

Перший проректор, проректор з НПР Вікторія Грановська проінформувала про особливості вступу за ступенями «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії». Зосередила увагу на питаннях завершення освітнього процесу у 2021-2022 н.р., щодо стану акредитаційних процедур в умовах сьогодення.

Проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Олександр Аверчев зосередив увагу на науковій роботі НПП, проінформував про заходи, які будуть проведені факультетами у дистанційному режимі до Дня науки, доповів про проведені міжнародні конференції університетом, закцентував увагу на підготовці наукових статей до друку у фахових виданнях ХДАЕУ.

Проректора з АГР Сергій Незнамов доповів про стан інфраструктури закладу вищої освіти, функціонування інженерних мереж ХДАЕУ, про хід ремонтних робіт у навчальних корпусах та гуртожитках університету.

Головний бухгалтер Світлана Кальсіна доповіла про роботу фінансово-бухгалтерської служби в умовах воєнного стану, про скорочення державного фінансового забезпечення ЗВО, наголосила на активізації роботи факультетів із студентами контрактної форми навчання, орендарями та оплаті комунальних послуг.

Декани проінформували про результати поточної роботи факультетів.

Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Автор: Тетяна Стукан