ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч із провідним фахівцем ТДВ «Олешківський маслозавод» в рамках практичної підготовки здобувачів початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти спеціальності 204 ТВППТ

На кафедрі технологій переробки та зберігання с.-г. продукції відбулась онлайн зустріч здобувачів вищої освіти із представниками передового переробного підприємства області ТДВ «Олешківський маслозавод». Захід відбувся у рамках виконання програми освітнього компоненту «Загальні технології виробництва та переробки продукції тваринництва в Україні», адаптованого під програму практичної підготовки здобувачів початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Зустріч із керівником групи безпечності продукції, начальником лабораторії забезпечення якості ТДВ «Олешківський маслозавод» Оксаною ФОМІНИХ проведено за сприяння академіка НААН Віктора ПЕЛИХА.

Оксана Анатоліївна розповіла про організацію робочого процесу на підприємстві, надала презентаційний матеріал із докладними схемами виробництва молочної продукції, а також розповіла про актуальне на даний час питання впровадження системи НАССР на підприємствах молочної промисловості.

Такий захід дозволив об’єднати здобувачів різних рівнів вищої освіти спеціальностей 204 ТВППТ, 181 Харчові технології та 201 Агрономія, які виявили зацікавленість у питаннях забезпечення якості продукції та організації переробного процесу у нашій області та проявили бажання долучитися до зустрічі. Одержані знання будуть використані у навчальному процесі та майбутній професійній діяльності.

Дякуємо керівництву ТДВ «Олешківський маслозавод», представникам підприємства, які сприяли проведенню зустрічі та Оксані Анатоліївні за актуальну для наших здобувачів інформацію та приділений нам час!

 

Автор: старший викладач кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції Ушакова С.В.