ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студенти Херсонського державного аграрно-економічного університету продемонстрували високий рівень знань з української мови

У ІІ Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови, який проходив з 12 листопада по 5 грудня 2021 року, взяли участь студенти Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Мета змагання: розвиток в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови, формування компетентностей комунікативно доцільно й виправдано користуватися засобами мови в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування.

Марафон з української мови проводився Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ТОВ «Х’юман». Завдання ІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови розроблені творчою групою вчителів і викладачів української мови на чолі з Олександром Авраменком.

Студенти Херсонського державного аграрно-економічного університету успішно пройшли 4 етапи Марафону: «Правопис», «Культура слова», «Робота з текстом», «Граматика» і продемонстрували високий рівень знань з української мови.

Вітаємо учасників ІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови і бажаємо подальших успіхів!

 

 

 

 

Автор: доцент Інна ВАРНАВСЬКА(20.01.2022)