ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА «ТЕХНОЛОГ» НА ТЕМУ: «ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ ОКРЕМИХ ВИДІВ ВИНОРОБНОЇ ПРОДУКЦІЇ»

На черговому засіданні студентського наукового  гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції було розглянуте питання особливостей виготовлення окремих видів виноробної продукції, а саме виробництво безалкогольного вина.

Робота виконувалась здобувачем першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2-го року навчання спеціальності 201 Агрономія Анастасія Пискун під керівництвом доцента Геннадія Каращука.  

Було відзначено, що при виробництві безалкогольного вина використовуються технологічні прийоми, що не відрізняються від виробництва класичних напоїв, але додається один важливий етап – видалення з алкогольного напою етилового спирту.  При цьому дуже важливо зберегти незмінним склад, адже від цієї технологічної операції залежать якість та смакові характеристики готового продукту.  Наукову доповідь Анастасія доповнила цікавою презентацією та наглядним матеріалом.

 

 

 

 

 

Автори: керівники гуртка:  доцент Каращук Г.В., старший викладач Ушакова С.В.(19.01.2022)