ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фінальний етап чемпіонату м. Херсона з футзалу!

Згідно регламенту проведення чемпіонату м. Херсону з футзалу після першого кола всі команди розподілились на вищу та першу лігу, де й відбуватиметься остаточний розподіл зайнятих місць в чемпіонаті.

Команда нашого ЗВО потрапила до складу найсильнішої вищої ліги, де поряд з найкращими командами міста продовжує вести боротьбу за місце у чільній трійці кращих футзальних команд міста.

Вчора, 16 січня 2022 року, наша команда зустрілась з переможцем першого кола, з командою яка лише одного разу програла в чемпіонаті – ФК “Динамо Ампир”. Незважаючи на те, що футзалісти даної команди вважались явними фаворитами протиборства, наші хлопці вчинили гідний опір та змогли переломити гру й перемогти з рахунком 4:2. Така гра наших хлопців надихає на майбутні звершення та досягнення більш високих місць.

Особливо важливим є те, що вже через місяць команді необхідно буде захищати честь університету в обласній Універсіаді.

Як завжди досягнення наших спортсменів не можливі без значної підтримки вболівальників. Дуже вдячні всім, хто знайшов час та підтримав нашу команду в складних іграх проте доволі міцних суперників!!!

Наступний тур чемпіонату відбудеться 23 січня 2022 року в спортивному комплексі Херсонського державного аграрно-економічного університету о 09:00, де нашій команді протистоятиме також доволі сильний суперник «Херсон ФАМ». Тож запрошуємо всіх підтримати наших хлопців та приєднатись до армії вболівальників під час ігор нашої команди!

Хлопці ми з ВАМИ й віримо в перемогу!!!

Автор: Стрикаленко Є.А. (18.01.2022)