ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Щотижневе засідання ректорату

17 січня під головуванням ректора Юрія Кирилова відбулося засідання ректорату, присвячене поточній діяльності університету та плануванню роботи на найближчий тиждень та II семестр 2021-2022 н.р.

 

Обговорено особливості організації роботи університету та освітнього процесу в умовах карантину у зв’язку з поширенням нового штаму вірусу гострої респіраторної хвороби COVID-19. Особливу увагу було приділено питанню забезпечення якості освітнього процесу, контролю відвідання та проведення занять. Визначені плани щодо профорієнтаційної роботи та окреслено ключові напрями співпраці факультетів з базовими загальноосвітніми навчальними закладами Херсонської області. Закцентовано увагу на якості підготовки здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр з англійської мови за всіма спеціальностями з метою підвищення результативності складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступу до магістратури у 2022 р. Обговорено процедуру відбору претендентів серед здобувачів вищої освіти на отримання іменних стипендій Президента України та Верховної ради України у II семестрі 2021-2022 н.р.

Також наголошено на контролі дотримання виконання санітарно-епідеміологічних обмежень: носіння масок, дезінфекція рук, провітрювання приміщень, соціальна дистанція.

Перший проректор, проректор з НПР Вікторія Грановська поінформувала про результати абсолютної успішності та якості знань здобувачів вищої освіти під час зимової екзаменаційної сесії, про організацію освітнього процесу у II семестрі 2021-2022 н.р., про початок процедури перегляду освітніх програм, про підготовку до Вступної кампанії – 2022.

Проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Олександр Аверчев проінформував про підсумки рейтингового оцінювання наукової та інноваційної діяльності науково-педагогічних працівників університету у 2021 р. Нагадав про своєчасність подачі студентський наукових робіт для участі у всеукраїнських конкурсах зі спеціальностей. Доповів про результати дотримання академічної доброчесності учасниками освітнього процесу.

 

Проректор з адміністративно-господарської роботи Сергій Незнамов доповів про стан поточних та капітальних ремонтних робіт у приміщеннях університету, гуртожитках, інших інфраструктурних об’єктах ХДАЕУ.

 

Декани факультетів доповіли про тижневі результати роботи в освітньому, організаційному та науковому напрямах.

Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності ЗВО.

 

 

 

Автор: Стукан Т.М. (18.01.2022)