ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Greenlife challenge – christmas bouquet instead of a christmas tree

З 20 по 29 грудня в Херсонському державному аграрно-економічному університеті проходив конкурс-челендж:«GREENLIFE CHALLENGE – CHRISTMAS BOUQUET INSTEAD OF A CHRISTMAS TREE (РІЗДВЯНИЙ БУКЕТ ЗАМІСТЬ ЯЛИНКИ)» для учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

 

Конкурс направлений на виховання екологічної свідомості підростаючого покоління, виховання в учнів бережного ставлення до природи. Наша ініціатива має глибоке моральне значення, виховує в учнів уважність до навколишнього світу, формує бачення та розуміння потреби у любові та захисті природних ресурсів, викликає співчуття та розуміння життя у всіх його проявах.

 

Конкурс проводився на кафедрі лісового та садово-паркового господарства ХДАЕУ. Всього у челенджі взяли участь 83 учасники з 26 загальноосвітніх навчальних закладів Херсону.

На розгляд комісії були представлені як одноосібні, так і колективні роботи.

Представлені роботи продемонстрували високий розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді та родинної творчості, показали високий рівень та креативний підхід до виготовлення новорічних композицій, різдвяних віночків, ялинкових прикрас, виробів декоративно-прикладного мистецтва, відродження традиції у виготовленні різдвяної атрибутики як частки матеріальної і духовної культури українського народу. Всі запропоновані на конкурс роботи були оригінальними, цікавими, творчими.

Журі визначило шість номінацій: Різдвяний вінок, Новорічний ексклюзив, Креативна Ялинка, Новорічна інсталяція, Еко-Ялинка, Юні GREEN-лайфовці.

Переможців та учасників конкурсу, їх керівників та батьків привітав ректор Херсонського державного аграрно-економічного університету Юрій Кирилов. Юрій Євгенович відзначив творчу активність та ініціативу всіх учасників, вручив почесні грамоти та новорічні подарунки кожному учаснику та творчим колективам.

 

Різдвяний букет–це екологічно, зручно, сучасно та креативно!

Автор: Бойко Т.О. (30.12.2021)