ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перші наукові кроки

  

В науці творчість є гарантом дії

До пошуку, натхнення та мети.

До того, що складає наші мрії

Та вказує нам напрям куди йти.

Анатолій Лівінський

24 листопада 2021 року на біолого-технологічному факультеті пройшла традиційна, щорічна студентська науково-практична конференція «РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ» у змішаній формі оф-лайн і он-лайн.

 

МЕТА НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ - узагальнити і висвітлити досягнення науки і передового досвіду з розробки ресурсозберігаючих технологій виробництва свинини, застосування яких сприятиме збільшенню виробництва якісної, конкурентоспроможної продукції при ефективному використанні кормів, селекційного потенціалу та інших ресурсів виробництва.

У конференції приймали участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

 

Студенти з цікавістю прослухали та жваво обговорювали виступи своїх колег з використання елементів енерго- та ресурсозберігаючих в сучасній технології виробництва свинини в Україні та світі, які переслідують мету - максимальний обсяг виробництва продукції за мінімальних витрат різноманітної генетики, енергії або ресурсів.

В науці творчість є велика сила,

Яка дає можливість нам зрости,

Пізнати світ до краю небосхилу

Та в глибині клітин красу знайти.

Анатолій Лівінський

Удачі здобувачам вищої освіти на тернистому, цікавому науковому шляху.

Автори: доцент Пелих Н.Л., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (26.11.2021)