ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота студентського наукового гуртка «Землеустрій та геодезія»

Стейкхолдер спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» та викладач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру, факультету архітектури та будівництва Ігор Мартинов провів 25 листопада 2021 р. чергове засідання наукового гуртка «Землеустрій та геодезія», за темою «Поєднання теоретичних та практичних навичок з геодезії та землеустрою».

 

Разом з учасниками гуртка оговорили можливості застосування безпілотних літальних апаратів у різних галузях як агропромислового комплексу так і застосування у військових операціях. Розглянули технічні характеристики безпілотних літальних апаратів. І вже практично провели підготовчі роботи і виконали заліт безпілотного літального апарата (БПЛА) - Квадрокоптер DJI Mavic Pro, над територією Херсонського державного-аграрно-економічного університету.

 

Ігор Мартинов також наголосив, що головною перевагою БПЛА є те, що вихідні дані аерознімання можна також застосовувати для одержання просторової інформації у важкодоступних зонах, моніторингу потенційно небезпечних для життя людини об’єктів, інвентаризації земель населених пунктів.

 

Автор: завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк (26.11.2021)