ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Школа аграрного лідера ХДАЕУ підвищує фінансові компетентності здобувачів

24 листопада Школа аграрного лідера ХДАЕУ проведена за організаційної підтримки кафедри економіки та фінансів. Перед здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та другого (магістерського) рівня вищої освіти економічного факультету виступив Володимир ЧЕЧОТКІН – керівник напрямку по просуванню послуг бюджетним організаціям ХФ КБ АТ «Приватбанк»

 

Спікер зацікавив студентів сучасними тенденціями споживчого кредитування в Україні, презентував популярні види та принципи кредитування.

 

Студенти дізналися, які бувають споживчі кредити та як їх отримати у відділенні банку. Інформація про порушення умов кредитної угоди змусила слухачів оцінити власну відповідальність за кредитними зобов’язаннями.

 

Особливо зацікавили здобувачів умови іпотеки та порівняння кредитної та лізингової угоди при придбанні автомобіля. Повчальним був матеріал про переваги та недоліки мікрокредиту та кредитної картки.

 

Після такого змістовного курсу фінансової грамотності здобувачі ХДАЕУ будуть свідомими і відповідальними партнерами банківської системи, отримані знання зможуть застосовувати на практиці та під час майбутньої діяльності за фахом.

Вдячні спікеру Володимиру ЧЕЧОТКІНУ за активну співпрацю з університетом, сподіваємося на розширення напрямів співробітництва.

 

Автор: Наталія АВЕРЧЕВА (25.11.2021)