ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Лекція з керівником напрямку по просуванню послуг бюджетним організаціям ХФ КБ АТ «Приватбанк» Володимиром Чечоткіним в рамках дисципліни «Гроші і кредит»

23.11.2021 року професором Наталією Танклевською було проведено спільну лекцію з керівником напрямку по просуванню послуг бюджетним організаціям ХФ КБ АТ «Приватбанк» Володимиром Чечоткіним в рамках дисципліни «Гроші і кредит». Тема спільної лекції «Банківська система України: проблеми та перспективи розвитку».

 

Здобувачі дізналися багато цікавої інформації про банківський сектор. Лекція пройшла в дискусійному стилі, де пан Володимир дав вичерпні відповіді на такі: «Які основні проблеми функціонування банківської системи України?», «Що таке очищення банківського сектору?», «Типи виведених банків», «Результати очищення банківської системи» та інші важливі питання. Студентів також дуже зацікавило питання щодо впливу світової пандемії COVID-19 на функціонування банківської системи.

 

Володимир Чечоткін дав корисні рекомендації слухачам з приводу користування новітніми фінансовими технологіями, що забезпечить зручне ведення фінансових розрахунків та отримання додаткового доходу.

Автор: Катерина Нікітенко (24.11.2021)