ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підвищення кваліфікації та участь у вебінарі викладачів кафедри ботаніки та захисту рослин

З 04 по 18 жовтня 2021 року доцент кафедри ботаніки та захисту рослин Урсал В.В. та асистент Ходос Т.А. пройшли навчальний курс "Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти", який було організовано Міністерством освіти і науки України за підтримки Google України.

Курс включав 5 модулів, кожен з яких складався з відеолекцій, практичних занять та підсумкового тесту.

Тренінговою платформою навчального курсу був суб’єкт підвищення кваліфікації – Академія цифрового розвитку.

Навчання було організовано у захищеній віртуальній навчальній кімнаті з постійним методичним супроводом та консультуванням із тренером. Значну увагу під час курсу було приділено організації ефективної взаємодії між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google.

Після успішного складання підсумкового тесту учасники курсу отримали сертифікати.

Дякуємо тренерам Академії цифрового розвитку за цікавий і змістовний курс!

 

Також з 11 по 14 жовтня 2021 року асистенти кафедри ботаніки та захисту рослин Гречишкіна Т.А., Стеценко І.І та Ходос Т.А. прийняли участь у вебінарах з питань використання бази даних Web of Science Core Collection та аналітичного інструмента InCites, які проводила компанія Clarivate за допомогою платформи Webex.

На вебінарах учасники дізнались про хижацькі видання (11.10); підбір видання та оформлення матеріалів для публікацій (12.10); типи пошуку в Web of Science Core Collection (13.10) та можливості аналітичного інструменту InCites.

Участь у вебінарах підтверджена сертифікатами.

Дякуємо організаторам за цікаву та корисну інформацію!

 

Автор: Ходос Т.А. (23.10.2021)