ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

До дня захисників України, вшанували пам'ять загиблих

На передодні Дня захисника України студенти та викладачі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання.  Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну, хто сьогодні боронить нашу державу в зоні проведення антитерористичної операції.

 

Угрін Федір Дмитрович – старший викладач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру, факультету архітектури та будівництва. Який у складі батальйону морської піхоти при виконанні бойового завдання в 2015 р. під м. Маріуполем віддав своє життя за мир та спокій в нашій рідній Україні.

 

Проводячи захід Пам’яті викладачі звертаючись до здобувачів, зазначили, відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. І схиляємося перед дітьми, які втратили батьків.

 

Молитвою, добрим словом, згадайте Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними...

Цінуємо їх величезний вклад у розвиток українського суспільства! Вічна пам'ять! Слава Героям!

Автор: завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк (13.10.2021)