ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Право на освіту: правопросвітницький захід для кримської молоді Аграрно-Економічного університету

В рамках реалізації положень Меморандуму про співпрацю між Представником Уповноваженого Верховної Ради з дотримання прав жителів АР Крим та м. Севастополя та Херсонським державним аграрно-економічним університетом та виконання Плану заходів із реалізації Стратегічних напрямів діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на 2021 рік, Плану проведення правопросвітницьких заходів регіональним представництвом в АР Крим  та м. Севастополі 12 жовтня 2021 року була проведена лекція із залученням студентської молоді з тимчасово окупованих територій Автономної Республіки Крим та м. Севастополя на тему: «Право на освіту. Соціальне забезпечення внутрішньо переміщених осіб».

  

Головною метою правопросвітницького заходу є підвищення рівня правової свідомості студентської молоді, проведення просвітницької  діяльності серед студентства із ТОТ АР Крим щодо можливостей реалізації права на освіту на материковій частині України.

  

В ході обговорення заходу учасники мали можливість поставити нагальні питання та отримати кваліфіковані відповіді від спікера заходу.

Щиро дякуємо за спільну працю і сподіваємось на подальше зміцнення існуючих ділових відносин!

Автор: Тетяна МАЦІЄВИЧ, Тетяна ПАНКРАТЬЄВА (12.10.2021)