ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжнародна лекція як активний метод навчання в Аграрно-Економічном університеті

У контексті реалізації академічної мобільності здобувачів вищої освіти Університету з метою підвищення якості вищої освіти, ефективності наукових досліджень та гармонізації стандартів вищої освіти, 08 жовтня 2021 року була проведена лекція англійською мовою на тему: «Підприємництво, як компетенція ХХІ століття». 

Лектором виступила Agnieszka FARON – доктор, заступник  декана зі студентських питань Університету бізнесу у Вроцлаві (Wyższej Szkoły Handlowej we Wrocławiu, Poland).

 

Спільно із науковцями Херсонського державного аграрно-економічного університету у заході взяли участь й здобувачі  ступеня доктора філософії третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти,  спеціальності 051 Економіка, здобувачі другого  (магістерського) рівня здобувачі першого (бакалаврського) рівня економічного факультету й факультету архітектури та будівництва.

 

Agnieszka FARON,  акцентувала увагу, що підприємництво є життєво важливим фактором економічного розвитку країни. Адже, підприємці відіграють вирішальну роль в економічному розвитку. Головним чином тому, що вони:  координують та інтегрують ресурси в країні, сприяють економічним трансформаціям та розвитку бізнес-ідей, у тому числі  підприємець у процесі своєї діяльності повинен передбачати можливість отримання збитків.

 

Дякуємо лектору за чудову атмосферу та сподіваємось на подальші перспективи розвитку співпраці між Wyższej Szkoły Handlowej we Wrocławiu та Херсонським державним аграрним університетом на постійні основі. Адже, використання активних методів навчання  дозволяє підвищити академічну мобільність освітян через розширення та вдосконалення спектрів освітніх програм, форм навчання та освітніх технологій.

Автор: Тетяна МАЦІЄВИЧ (11.10.2021)