ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Професійно-іміджева складова зустрічі випускників факультету архітектури та будівництва Херсонського ДАЕУ

05.06.2021 р. в Херсонському державному аграрно-економічному університету відбулась зустріч випускників всіх факультетів. Від факультету архітектури та будівництва (в минулому будівельно-гідромеліоративного) прибула солідна делегація – понад 40 випускників.

 

На факультеті під керівництвом декана Бабушкіної Р.О. зустріч пройшла не тільки емоційно, а і на високому рівні професійного спілкування. Були присутні члени Ради роботодавців факультету: Картавцев М.М. – голова Ради, Корнбергер В.Г., Морозов О.О….Шатковський А.П. – заступник голови Ради надіслав з м. Києва вітання від земляків – херсонців, випускників факультету, які нині є провідними вченими Інституту водних проблем і меліорації НААН.

 

На зустріч прибув з м. Києва випускник 2015 р. нашого факультету кандидат технічних наук Харламов Олексій, який оголосив лист привітання від академіка НААН, директора ІВПіМ НААН Ромащенка М.І. щодо зустрічі випускників і поздоровлення їх з Днем працівників водного господарства України.

Всіх випускників приємно вразила лабораторія фізичних досліджень, в якій доцент Кияновський О.М. високопрофесійно і яскраво продемонстрував роботу унікальних фізичних приладів.

 

Участь голови Ради роботодавців факультету Картавцева М.М.

в фізичних експериментах

На факультеті перед гостями виступили  - декан факультету Бабушкіна Р.О., Петрова А.Т., яка майже 25 років успішно працювала на посаді декана факультету та інші викладачі.

В неформальній обстановці наші випускники обговорювали важливі проблеми і питання своєї професійної діяльності, ділились думками щодо покращення підготовки фахівців на всіх спеціальностях інженерного факультету.

В цілому, слід відмітити велике значення проведеного Дня випускників в університеті для професійного спілкування між викладачами, випускниками, багато з яких є керівниками проектних, виробничих і наукових організацій, а також нинішніми студентами.

Все це сприяє підвищенню іміджу нашого Університету, поваги до нього, розвитку всіх факультетів, працевлаштуванню молодих фахівців та вдосконаленню навчально-наукового процесу.

Автор: професор Морозов В.В. (09.06.2021)