ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Стейкхолдери освітньої програми «Геодезія та землеустрій» - обмін досвідом, сучасними тенденціями та інноваціями

В рамках проведення 22 галузевої будівельної виставки «Будіндустрія 2021. Енергозбереження» з 8 по 10 квітня 2021 року. З метою підвищення якості підготовки фахівців за освітньою програмою 193 "Геодезія та землеустрій" викладачі кафедра землеустрою, геодезії та кадастру разом зі здобувачами скористалися можливістю та провели конструктивні обговорення зі стейкхолдерами освітніх програм.

 

Поспілкувалися та обговорили сучасні тенденції послуг та товарів які допомагають оптимізувати робочий процес по виконанню інженерно-геодезичних та землевпорядних робіт.

 

Отримали актуальні пропозиції та побажання щодо покращення якості освітніх програм 193 "Геодезія та землеустрій" від стейкхолдерів:

-          Товариство з обмеженою відповідальністю «Херсонземпроект»;

-          Командитне товариство Науково - впроваджувальна фірма “Нові технології” (НВФ “Нові технології”);

-          Південна регіональна філія Державного підприємства "Українське державне аерогеодезичне підприємство" (ДП «УкрДАГП»);

-          Товариство з обмеженою відповідальністю «ФЕЛИЯ».

Пропозиції щодо вдосконалення освітнього процесу за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», були зафіксовані у протоколі та затверджені на засіданні кафедри землеустрою, геодезії та кадастру і рекомендовані до впровадження в освітній процес.

Автор: завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк (13.04.2021)