ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Благодійний ярмарок з нагоди першого дня весни від студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»

1 березня Херсонський державний аграрно-економічний університет «впустив» у свої стіни весну. Сподіваннями на добрі зміни намагалася наповнити серця студентів, викладачів та  працівників університету дружня команда кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов. З нагоди першого дня весни – світлої та довгоочікуваної події – студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» ініціювали та організували весняний благодійний ярмарок.

Ще з самого ранку хол університету наповнився ароматом гіацинтів та тюльпанів, який пізніше доповнився  ароматом свіжоприготовленої кави, шоколаду та імбирного печива.

Естетичне та емоційне задоволення викликали ефектно та «крафтово» запаковані кулінарні вироби для продажу, і старанно оформлені студентами торгові місця, і демонстраційні столики з тематичним весняним сервіруванням.

В оформленні торговельної зони переважали відтінки зеленого та жовтого кольорів, а основний акцент у декоруванні було зроблено на лимоні – джерелі вітаміну С, який так необхідний для підвищення імунітету навесні.

Сподіваємося, що змогли зробити цей день ніжним та романтичним для вас, заразити енергією, впустили весну у ваші душі.

Автори: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Дуга В.О., асистент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Фесенко Г.О. (02.03.2021)