ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота кафедри загальноекономічної підготовки

24 лютого 2021 року представники економічного факультету кафедри загальноекономічної підготовки у складі Сергія ШАПОВАЛА, Івана ПЕТРУШКЕВИЧА з профорієнтаційним візитом відвідали державний навчальний заклад «Вище професійне училище № 2 м. Херсону».

 

Під час зустрічі порушено низку питань, що стимулювали учнів до активного обговорення і пошуку шляхів досягнення своїх цілей. Обговорені основні критерії вибору професії, узагальнена інформація, щодо омріяної професії та власних вподобань.

Представники кафедри ознайомили майбутніх випускників училища зі спеціальностями ХДАЕУ, перспективами навчання, про підготовчі курси які працюють в університеті, студентським життям і яскравим відпочинком. Ознайомили з можливостями всебічного розвитку та перспективами, які чекають на них під час навчання та після закінчення університету.

 

Акцентувалась увага на спортивній базі нашого закладу: спортивні зали, нові багатофункціональні  спортивні майданчики, нові тенісні столи. Майбутні здобувачі вищої освіти зможуть не тільки отримувати знання , а й  активно займатися  різними видами спорту. 

 

Автори: викладачі кафедри загальноекономічної підготовки Шаповал С.І., Петрушкевич І.І.(26.02.2021 р.)