ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання робочої групи з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності

23 лютого 2021 року відбулося засідання робочої групи Вченої ради університету з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності. Члени робочої групи після попереднього ознайомлення з рецензіями та протоколами перевірки на плагіат, надали рекомендації до друку та затвердження вченою радою університету навчального посібника (практичний курс) з навчальної дисципліни «Карантинна лабораторна експертиза», авторів Аверчева О.В., Марковської О.Є., Макухи О.В. та науково-методичного видання «Водне господарство: словник-довідник», колективу авторів Ушкаренка В.О., Морозова О.В., Морозова В.В. та інші.

Питання щодо внесення змін та доповнень до рейтингового оцінювання НПП було не тільки дискутовним, але конструктивним. Члени робочої групи внесли пропозиції щодо внесення  змін саме по тим показникам, які, не лише мотивують викладача до наукової та міжнародної діяльності, але й впливають на міжнародні рейтингові показники університету та рівень державного фінансування в розрізі індикативної вартості.

Члени робочої групи розглянули позитивно питання щодо рекомендації доктора економічних наук, доцента кафедри економіки та фінансів Боровік Л.В. за темою «Формування інвестиційного потенціалу аграрної галузі України в умовах глобалізаційних викликів і пост-пандемії» до участі в конкурсі Премію Верховної Ради України молодим вченим.

Розглянувши атестаційні справи кандидатів економічних наук доцента Капліної А.І.,  Морозової О.С. та Смирнова В.М. щодо присвоєння вченого звання, робоча група одноголосно рекомендувала їх на розгляд Вченої ради університету.

Автор: Сімонова О.М. (25.02.2021)