ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Багатофункціональна діяльність наукового гуртка еколого-меліоративних технологій

22.02.2021 р. відбулося засідання наукового гуртка еколого-меліоративних технологій, який працює на кафедрі гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій факультету архітектури та будівництва на тему: «Підготовка кваліфікаційних робіт, які включають в себе результати студентських наукових досліджень». Разом із здобувачами вищої освіти денної форми навчання в роботі гуртка прийняли участь студенти-заочники.

 

Бакалавр-дипломник Загребельний Олександр,  який працює інженером в ДПДГ Інститут рису НААН і є активним стейкхолдером спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології», обговорив зі своїм науковим керівником, професором Морозовим В.В. зібрані фактичні дані щодо вдосконалення конструкцій рисових зрошувальних систем, які будуть використані при підготовці бакалаврської кваліфікаційної роботи, а також одержав пакет матеріалів про всі спеціальності Херсонського ДАЕУ для проведення профорієнтаційної роботи серед молоді с. Антонівка Скадовського району та їх батьків, які працюють у господарстві.

Загребельному Олександру Михайловичу – 46 років, тому він дуже зацікавився Програмою Херсонського обласного центру зайнятості «45 +», яка реалізується в Херсонському ДАЕУ, про яку він детально розповість своїм колегам, які працюють у господарстві, і які бажають продовжити своє навчання в університеті за рахунок державного бюджету.

Автор: професор Морозов О.В. (22.02.2021 р.)