ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов

21 січня доцент кафедри Г. Бокшань провела профорієнтаційне онлайн заняття з учнями одинадцятого класу Херсонської спеціалізованої школи №27. Зустріч, організована на платформі zoom, була присвячена винятковій значущості іноземної мови для професійної гнучкості, кар’єрного зростання і розширення особистих можливостей у різних сферах життя.

Приклад колишньої херсонки Антоніни Кудіної, яка завдяки блискучому володінню англійською мовою кардинально змінила професію філолога на кар’єру успішного туристичного блогера, спонукає замислитися над важливістю удосконалення іншомовної компетенції для збільшення вірогідності обрання «сродної» праці. Її сайт Indiapalette неодноразово отримував нагороди і визнання, адже своїми дописами Антоніна робить внесок у підвищення привабливості Індії для потенційних туристів.

Школярі усвідомили, що саме володіння іноземною мовою є вирішальним для створення позитивного іміджу України на туристичній мапі світу. Сподіваємося, що приклад Антоніни Кудіної надихнув учнів одинадцятих класів продовжувати поглиблено вивчати англійську мову й зацікавив можливістю використовувати її в майбутньому в туристичному бізнесі після обрання відповідної професії в Херсонському державному аграрно-економічному університеті.

Автор: доцент Г. Бокшань (22.01.2021)