ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Доброчесність - норма академічного життя

«Доброчесність - норма академічного життя»: під таким гаслом 19.01.21 р. відбулася on-line зустріч зі здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент інформаційних технологій»,  яка була організована куратором групи Оксаною Ларченко їз залученням фахівця сектору забезпечення якості освіти ХДАЕУ Ірини Дебелої,  для надання актуальної інформації, щодо впровадження норм академічної доброчесності в університеті та старшого викладача кафедри менеджменту та інформаційних технологій Наталії Худік.


 

Впровадження та дотримання академічної доброчесності є одним із основних завдань виховної складової освітнього процесу ХДАЕУ та значимим фактором підвищення якості освіти в Університеті.

В ході засідання були обговоренні важливі питання, щодо норм і правил дотримання академічної доброчесності в Університеті, основ формування у студентів навичок етичної поведінки, нетерпимості до порушень академічної доброчесності тощо. Також здобувачів ознайомили з українським законодавством, внутрішніми документами ХДАЕУ та рекомендаціями НАЗЯВО, щодо підтримки принципів академічної доброчесності.

 

Під час зустрічі здобувачі виявили особливий інтерес до питання «Академічна відповідальність» за порушення норм академічної доброчесності та виявили високий рівень обізнаності у принципах доброчесності та нормах етичної поведінки.

 

Автор: Доцент кафедри Менеджменту та ІТ Ларченко О.В. (19.01.2021)