ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання ради студентського самоврядування факультету архітектури та будівництва

Відбулось засідання ради студентського самоврядування факультету архітектури та будівництва Херсонського державного аграрно-економічного університету під керівництвом заступника декана з виховної роботи Тетяни Мацієвич.

Основною метою зустрічі було затвердження звіту про діяльність ради студентського самоврядування факультету архітектури та будівництва за 2020 рік.

 

УХВАЛИЛИ: Роботу студентського самоврядування факультету за 2020 рік вважати задовільною. Але, серед недоліків, слід відзначити, посилення роботи щодо благодійної діяльності та активізувати участь у наукових конференціях та олімпіадах з навчальних дисциплін.

Затвердити план розвитку й стратегії студентського самоврядування факультету архітектури та будівництва на ІІ семестр 2021 року.

Також, здобувачі вищої освіти, були проінформовані щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності під час локдауну в країні, щодо правил поведінки в умовах низьких температур, попередження випадків переохолодження та обморожень. Адже здоровий спосіб життя – це комплекс дій й запорука власного здоров’я. 

Автори: Руслана Бабушкіна, Тетяна Мацієвич (18.01.2021)