ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота викладачів кафедри економіки та фінансів

Протягом останніх років свого навчання випускники шкіл свідомо та впевнено вибирають свій шлях до майбутнього самостійного життя. «Ким бути та яку професію обрати?» - такі запитання перед ними ставить сьогодення. Своєчасний і обґрунтований вибір молоддю професії та навчального закладу, який надасть їм необхідний багаж знань для здійснення їх мрій, набуває все більш економічного і соціального значення.

З метою надання конкретної допомоги випускникам у виборі майбутньої професії у Херсонському державному аграрно-економічному університеті створено «Довідник абітурієнта», в якому наведена інформація по 28 спеціальностям за різними освітніми ступенями. Перші примірники цього довідника були надані учням Херсонської ЗОШ №46, з якою останніми роками плідно співпрацює кафедра економіки та фінансів.

  

У листопаді цього року викладачами кафедри була проведена економічна вікторина «Акули бізнесу», активних учасників цього заходу нагородили сертифікатами та солодощами (Скирденко А., Розенфельд К., Жулін К., Абрамова А. – ЗОШ №46).

 

Козичар П.,Чистик О., Васкул М., Капрелова А., Гнесюк І.С. - викладач вищої категорії, учитель економіки, Херсонський ліцей журналістики, бізнесу і правознавства №29.

 

Заступнику директора з навчально-виховної роботи ЗОШ №46 Волобуєвій Анжелі Іванівні було оголошено Подяку за якісну підготовку учнів, глибоке розуміння і зацікавленість у наших спільних завданнях з виховання активної, ініціативної молоді та плідну співпрацю з університетом.

 

Автор: доцент Бойко Л.О. (22.12.2020)