ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальності 051 «Економіка»

16 та 17 грудня на кафедрі економіки та фінансів в дистанційному режимі відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальності 051 «Економіка» денної та заочної форм навчання. Головою Екзаменаційної комісії було призначено к.е.н. Устинова Єгора Олександровича, а членами ЕК – д.е.н., професора Танклевську Н.С., д.е.н., доцента Боровік Л.В. та к.е.н., доцента Повод Т.М., секретарем ЕК – асистента Ярмоленко В.В. З привітальним словом та побажаннями вдалого захисту та майбутнього успішного працевлаштування до магітрів звернулася декан Економічного факультету к.е.н., доцент Крикунова Вікторія Миколаївна. До захисту було дапущенно 6 здобувачів денної та 4 здобувача заочної форми навчання.

Захист здобувачів ВО денної та заочної форм навчання відбувався в дружній та привітній обстановці, випускники підготували змістовні доповіді та презентаційні матеріали за темою своєї дипломної роботи. Випускники продемонствували високий рівень підготовки в написанні кваліфкційної роботи, чітко та обгруновано відповідали на поставлені запитання від членів ЕК. Від Єгора Олександровича магістри отримали корисні побажання та майбутню допомогу в роботі над подальшими дослідженнями на третьому (освітьо-науковому) рівні вищої освіти.

Кафедра щиро вітає наших економістів з закінченям важливого етапа в житті кожної людини, а саме – отримання вищої освіти за рівнем магістр та бажає міцного здоров’я, гарного працевлаштування та просування по кар’єрним сходинкам, натхнення на майбутні наукові досягнення!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: асистент кафедри економіки та фінансів Ярмоленко В.В. (22.12.2020)