ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підведення підсумків щодо захисту кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня факультету Архітектури та будівництва спеціальності 194 "Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології"

З 15 по 18 грудня 2020 року в онлайн-режимі на платформі Zoom відбувся захист дипломних кваліфікаційних робіт зі спеціальності 194 "Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології" здобувачів вищої освіти другого магістерського рівня денної та заочної форми навчання.

Головою екзаменаційної комісії призначений Шевчук Сергій Анатолійович, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник, завідувач відділення водних ресурсів Інституту водних проблем і меліорації НААН України.

 

Членами екзаменаційної комісії призначені викладачі кафедри Гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій: завідувач кафедри Шапоринська Н.М. і доценти: Волошин М.М. та Ладичук Д.О.

15 та 16 грудня 2020 року захищали свої науково-дослідні проекти здобувачі вищої освіти денної форми навчання.

 

17-18 грудня 2020 року захищали свої науково-дослідні проекти здобувачі вищої освіти заочної форми навчання.

 

Більшість кваліфікаціних робіт присвячена вирішенню актуальних науково-прикладних питань інженерної науки напряму 194 "Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології" в галузі 19 "Архітектура та будівництво".

Тематика кваліфікаціних робіт була спрямована на покращення стану сучасних гідротехнічних споруд та водогосподарських об’єктів, а також розробки нових видів споруд та їх конструктивних елементів.

Якість випускових кваліфікаційних робіт підтверджена рекомендаціями рецензентів: науковців та виробничників щодо впровадження окремих розділів робіт до впровадження у виробництво.

Під час захисту здобувачі вищої освіти показали сучасний рівень знань і вмінь, які отримали під час навчання у магістратурі.

Побажаємо нашим молодим колегам нових здобутків у побудові їх подальшої кар’єри.

Автор: доцент Шапоринська Н.М. (18.12.2020)