ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист кваліфікаційних робіт магістрів на кафедрі обліку і оподаткування

Протягом двох днів 17.12.-18.12.2020р. на кафедрі обліку і оподаткування були проведені в дистанційному режимі з використанням платформи ZOOM захисти кваліфікаційних робіт магістрів здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» денної та заочної форми.

 

До захисту було допущено 12 денної та 11 магістрів заочної форми навчання з кваліфікаційними роботами які отримали позитивні рецензії, пройшли перевірку на плагіат та попередній захист на кафедрі.

Магістри чітко і лаконічно представили результати своєї кваліфікаційної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на питання. Роки навчання у доброзичливій атмосфері, яка завжди панувала на кафедрі обліку і оподаткування, не лише дали здобувачам вищої освіти знання, достатні для того, щоб гідно виконати і представити свою магістерську роботу, але й впевненість в своїх силах, як фахівців в даній галузі.

Всі представлені роботи були змістовними та оригінальними. Найбільш цікавими роботами можна вважати: Стеценко І.І., Андрієць Н.С. (науковий керівник д.е.н., професор Мармуль Л.О.), Соловйової Н.Ю. (науковий керівник к.е.н., доцент Шепель І.В.), які були відзначені особливою думкою екзаменаційної комісії, як кращі захисти.

 

  

Колектив кафедри «Обліку і оподаткування» вітає магістрів з успішним захистом кваліфікаційних робіт і бажає міцного здоров’я, професійного зростання та успіху!

Автор: Коваль С.В., к.е.н. доцент (18.12.2020)